СОСОВЕ

 • Чеснов сос

  • 80 гр. / 2,20лв.
 • Пикантен сос

  • 80 гр. 1,90лв.
 • Сос Песто

  • 80 гр. / 3,50лв.
 • Горчичен сос

  • 80 гр. / 1,90лв.
 • Барбекю сос

  • 80 гр. / 3,50лв.