ХЛЕБЧЕТА

 • Италианско хлебче

  • 200 гр. / 3,50лв.

   /зехтин, риган и сусам/ 

 • Хлебче със зехтин

  • 200 гр. / 2,90лв.
 • Хлебче с кашкавал

  • 250 гр. / 3,90лв.
 • Хлебче със сирене

  • 250 гр. / 3,90лв.
 • Хлебче с пармезан и пресен босилек

  • 250 гр. / 3,90лв.