ПАСТА И РИЗОТО

Талиатели Болонезе

350 гр. / 15,90лв.

(мляно телешко, доматен сос и пармезан)

Талиатели Карбонара

350 гр. / 145,90лв.

(бекон, сметана, яйце и Пармезан)

Талиатели с телешко бон филе, манатарки, сушени домати, пресен босилек и пармезан

350 гр. / 28,90лв.

Ризото с пиле, печурка, морков, сметана и пармезан

350 гр. / 14,90лв.

Ризото с манатарки, сушени домати, сметана и пармезан

350 гр. / 18,90лв.